PROTECT REVOLUTION® rágcsálóirtó granulátum

 

Hatóanyaga: 0,05 g/kg (0,005 %) bromadiolon

Csalétek típusa: rágcsálóirtó granulátum 

Zárt térben és épületek környékén (azok fél méteres körzetében) vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására

A PROTECT Revolution® rágcsálóirtó granulátum valódi újdonság a piacon lévő irtószerek között!

A PROTECT Revolution® az irtószer mellett ún. hatékonyságnövelő gélt is tartalmaz, amely folyadékforrást biztosít a patkányok számára. A táplálék és a gél együttes jelenléte arra ösztönzi a rágcsálókat, hogy a közelben maradjanak és hamarabb kezdjék meg az irtószer fogyasztását. A kihelyezést követően így rövidebb idő alatt fogyasztják el az elpusztulásukhoz szükséges irtószer mennyiséget is. A rágcsálóirtás hatékonysága a gél alkalmazásával megnő!

 

CIKKSZÁM

KISZERELÉS

KS-11845

48 db tálca/doboz

 

Használati utasítás

A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol patkányok előfordulása észlelhető. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek ismeretében végezze el. Az irtás megkezdése előtt mérlegelje, hogy az adott területen a csalétek hatóanyagával (bromadiolon) szembeni rezisztencia veszélye fennáll-e.
Mérlegelje azt is, hogy a tapasztalt rágcsálóártalom megszüntetése nem oldható-e meg hatékonyan irtószer alkalmazása nélkül.
A kezelés megkezdése előtt lehetőség szerint minden, a rágcsálók számára elérhető táplálékforrást távolítson el.
Kihelyezés előtt a szürke színű alumínium fóliát távolítsa el, hogy a rágcsálók közvetlenül hozzáférjenek az irtószert nem tartalmazó hatékonyságnövelő gélhez. A fehér színű aromaáteresztő fóliát hagyja a tálcán, mert az felbontás nélkül is lehetővé teszi, hogy a rágcsálók megtalálják és kinyissák azt, majd elfogyasszák az irtószert. A termék különleges csomagolásának köszönhetően így Ön az irtószert annak közvetlen érintése nélkül, biztonságosan tudja kihelyezni.
Az előkészített tálcákat az erre a célra szolgáló szerelvényben helyezze a patkányok által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyeik közelébe. A készítményt úgy helyezze ki, hogy ahhoz gyermekek, a házi- és haszonállatok, valamint az egyéb vadon élő állatok ne férhessenek hozzá!
A Protect Revolution® alkalmazási dózisa: 7-10 méterenként 2 db tálca.
A rágcsálóirtószer kihelyezésére szolgáló szerelvényeket - a 38/2003. (VII.7.) ESZCSM-FVM-KvVM együttes rendelet 8. számú mellékletének megfelelően - feltűnő jelzéssel kell ellátni és azokon fel kell tüntetni a rágcsálóirtószer nevét, hatóanyagát, ellenszerét, valamint az alkalmazó nevét, címét és telefonszámát.
Az etetőhelyeket az első két hét során 3-4 naponként, ezt követően heti rendszerességgel ellenőrizze. Amennyiben a tálcát a patkányok kiürítették, helyezzen ki új tálcát. A beszennyezett vagy megromlott granulátumot a tálcával együtt távolítsa el, és helyezzen ki új tálcát. Ha a hatékonyságnövelő gél kiszárad, öntsön rá kb. 0,5 dl vizet. A víz felszívását követően a gél visszanyeri eredeti állagát. Fordítson figyelmet arra, hogy a granulátumot ne érje víz.
A kihelyezést addig folytassa, amíg a rágcsálók teljesen el nem tűnnek.
Ha a kihelyezett granulátum folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert tartalmazó tálcákat máshová.
A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3-5 nappal kezdődik. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. A rágcsálóártalom a kezelés hatására általában 2-4 hét alatt megszűnik.
Az irtószer kihelyezés után, de legkésőbb 6 hét múlva az etetőhelyeket szüntesse meg.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

 

Nagyításhoz kattintson a képre!