PROTECT REVOLUTION® rágcsálóirtó granulátum

 

Hatóanyaga: 0,027 g/kg (0,0027 %) bromadiolon

Csalétek típusa: rágcsálóirtó granulátum 

Zárt térben és épületek környékén (azok fél méteres körzetében) vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására

A PROTECT Revolution® rágcsálóirtó granulátum valódi újdonság a piacon lévő irtószerek között!

A PROTECT Revolution® az irtószer mellett ún. hatékonyságnövelő gélt is tartalmaz, amely folyadékforrást biztosít a patkányok számára. A táplálék és a gél együttes jelenléte arra ösztönzi a rágcsálókat, hogy a közelben maradjanak és hamarabb kezdjék meg az irtószer fogyasztását. A kihelyezést követően így rövidebb idő alatt fogyasztják el az elpusztulásukhoz szükséges irtószer mennyiséget is. A rágcsálóirtás hatékonysága a gél alkalmazásával megnő!

Figyelem

 

CIKKSZÁM

KISZERELÉS

KS-11161

48 db tálca/doboz

 

Használati utasítás

A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol patkányok előfordulása észlelhető. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek ismeretében végezze el. Az irtás megkezdése előtt mérlegelje, hogy az adott területen a csalétek hatóanyagával (bromadiolon) szembeni rezisztencia veszélye fennáll-e.
Mérlegelje azt is, hogy a tapasztalt rágcsálóártalom megszüntetése nem oldható-e meg hatékonyan irtószer alkalmazása nélkül.
A kezelés megkezdése előtt lehetőség szerint minden, a rágcsálók számára elérhető táplálékforrást távolítson el.
Kihelyezés előtt a szürke színű alumínium fóliát távolítsa el, hogy a rágcsálók közvetlenül hozzáférjenek az irtószert nem tartalmazó hatékonyságnövelő gélhez. A fehér színű aromaáteresztő fóliát hagyja a tálcán, mert az felbontás nélkül is lehetővé teszi, hogy a rágcsálók megtalálják és kinyissák azt, majd elfogyasszák az irtószert. A termék különleges csomagolásának köszönhetően így Ön az irtószert annak közvetlen érintése nélkül, biztonságosan tudja kihelyezni.
Az előkészített tálcákat az erre a célra szolgáló szerelvényben helyezze a patkányok által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyeik közelébe. A készítményt úgy helyezze ki, hogy ahhoz gyermekek, a házi- és haszonállatok, valamint az egyéb vadon élő állatok ne férhessenek hozzá!
A Protect Revolution® alkalmazási dózisa: Minimum 3 méterenként 75 gramm (1 db tálca)

A rágcsálóirtó szer kihelyezésére szolgáló szerelvényeket - a 16/2017. (VIII. 7.) EMMI rendeletnek megfelelően - feltűnő jelzéssel kell ellátni és azokon fel kell tüntetni: a rágcsálóirtó szer nevét, hatóanyagát, ellenszerét, valamint az alkalmazó nevét, címét és telefonszámát. Az etetőhelyek ellenőrzésének gyakoriságát a kezelést megelőzően végzett helyszíni szemle eredményének figyelembe vételével határozza meg. Az ellenőrzések során az elfogyasztott csalétket pótolja. Cserélje ki a csalétket, ha az megromlott vagy penészes.
Ha a hatékonyságnövelő gél kiszárad, öntsön rá kb. 0,5 dl vizet. A víz felszívását követően a gél visszanyeri eredeti állagát. Fordítson figyelmet arra, hogy a granulátumot ne érje víz.
Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová. A véralvadásgátló hatóanyag késleltetett hatása miatt a rágcsálók elhullásának kezdete a fogyasztás után 3-5 nappal később várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. Indokolatlanul ne használja a csalétket folyamatos kihelyezéssel. A csalétek alkalmazását kívánatos integrált kártevőirtási rendszer (IPM/IPC) egyidejű bevezetésével összekötni. Amennyiben 35 napos kezelési periódust követően a csalétek továbbra is fogy és a rágcsálóaktivitás nem csökken, a valószínűsíthető okokat meg kell határozni és a szükséges intézkedéseket meg kell tenni.

Forgalmazási kategória: II. forgalmazási kategóriájú irtószer
Engedélyszáma: HU-2014-SP-14-00120-0000


Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

 

Nagyításhoz kattintson a képre!