PESTSTOP® COMBI 8 CS rovarirtó koncentrátum

Hatóanyaga:
    5,9 tömeg % (61 g/l) természetes permetrin
    2,6 tömeg % (27 g/l) cipermetrin
    7,6 tömeg % (79 g/l) piperonil-butoxid

 

A PESTSTOP® COMBI 8 CS rovarirtó koncentrátum zárt térben, rejtett életmódú rovarok, csótány (német- és konyhai csótány), ágyi poloska és egyéb rovarok: pl. légy, hangya, bolha, ezüstös-pikkelyke stb. irtására használható fel.

A speciális mikrokapszulázott formulációnak köszönhetően, a készítmény egyaránt rendelkezik gyors ölőhatással, és hosszan elhúzódó hatástartóssággal.  Hatását a hatóanyag fokozatos leadása következtében hosszú ideig megőrzi. Porózus felületeken is alkalmazható, mivel a kapszulák a felszínen maradnak. A felületekhez jól tapad.

Engedély száma: ÁNTSZ OTH 3173-3/2008., 043/1/B/2012. NÉBIH ÁTI.
Minősítése: II. kategória (veszélyes irtószer)
 

 

CIKKSZÁM

KISZERELÉS

KS-22132

1 liter

 

Használati utasítás

A munkaoldat elkészítése előtt a műanyagflakonban levő készítményt alaposan fel kell rázni, majd a koncentrátum kiöntése után azonnal le kell zárni.

A permetező készüléket félig töltsük fel vízzel. Az alábbiakban előírt mennyiségű PESTSTOP® Combi 8 CS koncentrátumot mérjük ki, és azt egy keverő edényben 2-3 szoros mennyiségű vízzel hígítsuk fel. Az így elkészített előkeveréket öntsük be a permetező gépbe. Ezt követően töltsük fel a permetezőt a kívánt térfogatra, majd alaposan keverjük össze az oldatot.

Erős fertőzöttség estén: 5 liter munkaoldat készítéséhez 160 ml PESTSTOP® Combi 8 CS koncentrátumot használjon fel. 5 liter munkaoldattal átlagosan 100 m2 felület kezelhető.

Gyenge  fertőzöttség estén: 5 liter munkaoldat készítéséhez 125 ml PESTSTOP® Combi 8 CS koncentrátumot használjon fel. 5 liter munkaoldattal átlagosan 100-150 m2 felület kezelhető.

Légyirtás esetén: 5 liter munkaoldat készítéséhez 65 ml PESTSTOP® Combi 8 CS koncentrátumot használjon fel.

Az elkészített munkaoldatot permetezés előtt minden esetben össze kell rázni vagy fel kell keverni, és azt még aznap fel kell használni! Célzottan a rovarok búvó- és tartózkodási helyeit, illetve vonulási útjait kell permetezni.

A kezelés során a szer fehéres foltot hagyhat, ezért próbakezelés végzése ajánlott!

Hatástartóssága: 14-16 hét

Figyelem

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 

Nagyításhoz kattintson a képre!