CHAMELEON® 2x2 ROVARCSAPDA

A CHAMELEON sorozat UV fénycsöves ragasztós rovarcsapdáinak alkalmazása lehetővé teszi, hogy a repülő rovarokat irtószer kihelyezése nélkül mindenütt befogják, ahol élelmiszert tartanak. A ragasztós lapok egyúttal a rovarfertőzés mértékéről is hasznos információkat szolgáltatnak.

A ragasztólapos módszert alkalmazó CHAMELEON rovarcsapdák diszkrét megjelenésűek és egyserűen karbantarthatók. A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan és hatékonyan befoghatók, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye hogy a rovarok a csapdából kiessenek vagy más módon kikerüljenek. A CHAMELEON berendezéseket ezért a fokozottan veszélyeztetett területeken is kihelyezhetjük, mert azok a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek. A fénycsövek teflon védőhüvellyel rendelkeznek, aminek a következtében az esetlegesen széttört fénycsövek üvegszilánkjai nem szóródnak szét a környezetben. A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint pl. a gyümölcslegyek. 

A CHAMELEON 2x2 mennyezetre függeszthető: alkalmas nagy, nyitott terek védelmére. Elhelyezhető közlekedő folyósokon is. 360o-os vonzáskörzet, két ragasztós lappal és 4 db Quantum BL UV fénycsővel. Fehér és rozsdamentes kivitelben is megvásárolható. Kihelyezés: Mennyezetre szerelt.

Lefedettség: 180 m2.

 

CIKKSZÁM

MÉRET

KV-32514 (Fehér)

31,5 x 48,5 cm

KV-32517 (Rozsdamentes acél)

31,5 x 48,5 cm

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 

Nagyításhoz kattintson a képre!