BIOPREN® csótányirtó gél

Hatóanyaga:
          2,15 % (21,5 g/kg) imidacloprid
          0,50% (5 g/kg) S-metoprén

Zárt térben, csótányirtásra felhasználható gél formuláció, kijuttatása kizárólag gél kinyomó pisztollyal történhet. A kártevő fajtól és a fertőzöttség mértékétől függően egy tubus 150-500 m2 kezelésére elegendő. Az s-metoprén tartalma miatt, nehéz terepkörülmények között is hosszú és tartós hatást eredményez. Használata csökkenti a rezisztencia kialakulásának esélyét, a kezelések száma is kevesebb lesz.

Adagolása:
1 csepp=0,04 g
kismértékű német csótány-fertőzöttség: 1-2 db csepp / m2
nagymértékű német csótány-fertőzöttség: 3-4 db csepp / m2
kismértékű konyhai vagy amerikai csótány-fertőzöttség: 2-3 db csepp / m2
nagymértékű konyhai vagy amerikai csótány-fertőzöttség: 4-6 db csepp / m2


 

CIKKSZÁM

KISZERELÉS

KS-22310

40 gr

Használati utasítás:
A készítmény kizárólag megfelelő adagolópisztollyal, kb. 5 mm átmérőjű (~ 0,1 g tömegű) cseppek formájában, elsősorban vízszintes, megtisztított, zsírmentes, száraz, nem forró és fénytől védett felületre juttatható ki. Használat előtt minden élelmiszert és élelmiszer-maradékot távolítson el, illetve zárjon el. A műanyag tubus végéről a védőkupakot csavarja le, majd helyezze a tubust az adagolópisztolyba. A csalétket 1 csepp/folyóméter adagolási mennyiségben juttassa ki a kerti hangyák vonulási útjaira és fészkük bejáratához. A hatékonyság fokozása érdekében használjon műanyag gél csalétek állomást, amelyet a kerti hangya fészkének bejáratánál helyezzen el, ügyelve arra, hogy abból a gél ne csorogjon ki. A fogyasztást kb. 7 naponként ellenőrizze, és az elfogyasztott gélt pótolja. A bolyok többsége 14 napon belül elpusztul, de a hangyamentesség eléréséhez kb. 12 hét szükséges. Amennyiben szükséges a kezelést ismételje meg. Ne alkalmazza a gélt olyan helyen, ahol vízzel érintkezhet. Amennyiben takarításkor eltávolították a hangyairtó gélt, rövid időn belül feltétlenül pótolja. A gél alkalmazásával egyidejűleg más rovarirtó szert (pl. aeroszolt, permetet, vagy porozószert, stb.) ne használjon, mert ezek a szerek a hangyákat a géltől elriasztják. A gél felületekről mosószeres meleg vízzel távolítható el. A termék kiürült csomagolóanyaga a háztartási szemétbe tehető.

Engedély száma:  JÜ-3573-3/2014.
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer

 

Figyelem

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

 

Nagyításhoz kattintson a képre!